Versões compatíveis
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Velouté, kip en gestoomde groenten
- 80 - 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (opcional)
- 20 g olijfolie
- 700 g gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tl zout
- 400 g aardappelen, in schijfjes (0,5 cm)
-
500
g kipfilet, in repen (5 x 2 cm)
ou 500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm) - 2 el sojasaus
- ½ tl gemalen peper
- ½ tl paprikapoeder (opcional)
-
20
g boter (opcional)
ou 1 el room (opcional)
Mosterdsaus
-
50
g roomkaas
ou 50 g room, min. 30% vet - 1 el mosterd
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 3 - 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 eierdooier (opcional)
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 1745 kJ / 417 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 16 g
- Fibra
- 6.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bessenschuim
10 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Snel brood
1h 15 min
Boeddha bowl met kip
1h
Tonijnkroketten
1h 30min
Limonade
5 min
Pikante kalkoensatés
1h
Groene bron
10 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Slasapje
Nessuna valutazione
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min