Versões compatíveis
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Velouté, kip en gestoomde groenten
- 80 - 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (opcional)
- 20 g olijfolie
- 700 g gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tl zout
- 400 g aardappelen, in schijfjes (0,5 cm)
-
500
g kipfilet, in repen (5 x 2 cm)
ou 500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm) - 2 el sojasaus
- ½ tl gemalen peper
- ½ tl paprikapoeder (opcional)
-
20
g boter (opcional)
ou 1 el room (opcional)
Mosterdsaus
-
50
g roomkaas
ou 50 g room, min. 30% vet - 1 el mosterd
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 3 - 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 eierdooier (opcional)
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 1745 kJ / 417 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 16 g
- Fibra
- 6.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Boemkool buffalo hapjes
Nenhuma avaliação
Virgin passievrucht mojito
10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Limonade
5min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Bessenschuim
10min