Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
TM6 TM5

Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

4.8 (30 avaliações )

Ingredientes

  • 70 g gele ui, in tweeën gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
  • 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
  • ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
  • 250 g room, 35% vet
  • 350 g water
  • 80 g witte wijn
  • 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
  • 250 g pasta, droge type, penne

Nutrição
por 1 portie
Energia
2954 kJ / 703.3 kcal
Proteína
40 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gordura
33.7 g
Gordura saturada
19.8 g
Fibra
6.6 g
Sódio
885.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas