Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

4.7 47 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 porties

Ingredientes

  • gele ui in tweeën gesneden
    70 g
  • knoflookteentjes
    2
  • verse bladpeterselie alleen de blaadjes
    1 takje
  • verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
    1 takje
  • verse rode peper ontpit indien gewenst
    ¼ - ½
  • zongedroogde tomaten
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    30 g
  • kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
    500 g
  • room, 35% vet
    250 g
  • water
    350 g
  • witte wijn
    80 g
  • kippenbouillonpasta (zie tips)
    1 el
  • pasta, droge type, penne
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 885.9 mg
Proteína 40 g
Energia 2954 kJ / 703.3 kcal
Gordura 33.7 g
Fibra 6.6 g
Gordura saturada 19.8 g
Hidratos de carbono 56.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...