Dispositivos e acessórios
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Preparação 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
885.9 mg
Proteína
40 g
Energia
2954 kJ /
703.3 kcal
Gordura
33.7 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
19.8 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Familie en vrienden
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Kimchi mac&cheese
50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Rijst met kip en champignons
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Spaanse risotto
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kip tikka masala
1h 10min