Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
TM6 TM5

Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

5.0 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
  • 4 el olie
  • zout, naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
  • 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren

Nutrição
por 1 portie
Energia
919 kJ / 219 kcal
Proteína
4 g
Hidratos de carbono
30 g
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
67 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas