Versões compatíveis
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 919 kJ / 219 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Sódio
- 67 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gestoomde rijst
25 Min
Gekookte pasta
20min
Rijst met groentemix
55min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Basis kippenbouillon
35 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Bechamelsaus
15 min
Gekookte eieren
20min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min