Versões compatíveis
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 919 kJ / 219 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Sódio
- 67 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
XXL - Pompoensoep
50min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1óra 5p
Ezogelin Soep
1óra 5p
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Zoetzure vis met rijst
1óra 5p
Bulgur en rode linzensoep
50min
Soubisesaus
Nenhuma avaliação