Dispositivos e acessórios
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
67 mg
Proteína
4 g
Energia
919 kJ /
219 kcal
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Boeddha bowl met kip
1h
Vegan kaas dip
40min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Bloemkool met kaas
55min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min