Dispositivos e acessórios
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
67 mg
Proteína
4 g
Energia
919 kJ /
219 kcal
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Griekse salade met gestoomde kip
Nenhuma avaliação
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bloemkool met kaas
55min