Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

4.9 15 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porties

Ingredientes

  • water
    500 g
  • aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
    1000 g
  • olie
    4 el
  • zout naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • teentjes knoflook licht geplet
    5 - 6
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    4 takjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 67 mg
Proteína 4 g
Energia 919 kJ / 219 kcal
Gordura 9 g
Gordura saturada 1 g
Hidratos de carbono 30 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...