Dispositivos e acessórios
Gnocchi Carbonara with Peas
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610 mg
Proteína
18 g
Energia
1947 kJ /
466 kcal
Gordura
26 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Bibimbap Burrito
45min
Pasta with Pork and Beans
45min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Ham Hock Potato Bake
35min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min