
Dispositivos e acessórios
Ham Hock Potato Bake
Preparação 25min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water for cooking potatoes
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour25 g
-
semi-skimmed milk450 g
-
garlic powder1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, thinly sliced (3-5 mm)750 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways300 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
shredded ham hock200 g
-
boiling water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
560 kcal /
2345 kJ
Proteína
33 g
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
43 g
Gordura saturada
16 g
Sódio
1370 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Family Chicken Galette
1h 55min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken Enchiladas
1h
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Nachos with Chilli and Cheese
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Tuna Pasta Bake
1h