
Dispositivos e acessórios
Creamy Buffalo Chicken Pasta
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
hot sauce e.g. Frank's Red Hot Original10 oz
-
unsalted butter in pieces6 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
garlic powder½ tsp
-
chicken tenders20 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water55 oz
-
salt¼ tsp
-
penne pasta12 oz
-
cream cheese in pieces4 oz
-
blue cheese crumbled6 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
695 kcal /
2908 kJ
Proteína
32 g
Gordura
42 g
Hidratos de carbono
46 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
25 g
Sódio
871 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cheap Eats
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos