Dispositivos e acessórios
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Preparação 5min
Total 40min
1 portion
Ingredientes
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opcional)1 - 2 dashes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3083.7 mg
Proteína
38.6 g
Energia
2812 kJ /
672.1 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
83.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for One
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sticky Sesame Chicken
40min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Teriyaki Chicken
1h
Beef Stroganoff
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Marry Me Chicken
40min