Dispositivos e acessórios
Mexický rozmarýnový punč
Preparação 5min
Total 10min
2 porce
Ingredientes
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
1 g
Energia
899 kJ /
215 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Láska jako trám
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Nenhuma avaliação
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Nenhuma avaliação
Amaretové cupcaky
3h
Citrónová zmrzlina
10h 20min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Nenhuma avaliação
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Nenhuma avaliação
Mangové lassi
10min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Nenhuma avaliação
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Nenhuma avaliação
Baklava Cheesecake
3h 30min
Panellets
11h 20min
Zabaione
15min