Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1291 kJ /
309 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Homemade BBQ Sauce
50min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Chicken Noodle Bowl
35min
Mediterranean Lamb Burger
45min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Asian Sloppy Joes
1h 50min