Dispositivos e acessórios
Gluten-free Artisan Bread
Preparação 15min
Total 2h 30min
14 slices
Ingredientes
-
almonds80 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten free flour (see tip)400 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
sparkling mineral water300 g
-
large eggs 1 beaten for glazing3
-
sugar1 Tbsp
-
xanthan gum1 Tbsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds (opcional) for sprinkling1 - 2 Tbsp
-
water hot100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
276 mg
Proteína
4 g
Energia
893 kJ /
214 kcal
Gordura
10 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten free tortillas
40min
Gluten Free Bread
1h 40min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min