Spinach and Ricotta Ravioli

Spinach and Ricotta Ravioli

3.9 27 avaliações
Preparação 1h
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

Pasta
  • pasta flour (00 flour)
    200 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh spinach washed and dried
    50 g
  • egg large
    1
  • egg yolk from large egg
    1
Ricotta and Spinach Filling
  • Parmesan cheese cut in pieces
    60 g
  • shallots quartered
    50 g
  • unsalted butter
    15 g
  • fresh spinach washed and dried
    300 g
  • ricotta cheese
    120 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
Cooking
  • semolina fine, for dusting
  • egg white for brushing
    1
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 tsp
  • olive oil for serving

Nutrição por 1 portion

Energia 390 kcal / 1632 kJ
Proteína 21.3 g
Gordura 16.1 g
Hidratos de carbono 40 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...