Dispositivos e acessórios
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1170 mg
Proteína
32 g
Energia
1335 kJ /
319 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Manhattan Clam Chowder
55min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Cioppino
55min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min