Korean Beef Bowl
TM6

Korean Beef Bowl

4.5 ( 49 avaliações )

Ingredientes

Chili Soy Beef

  • 16 oz flank steak cut into strips (¼ in.)
  • 1 oz soy sauce
  • 1 oz Korean chili paste (gochujang)
  • ½ oz sesame oil
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • ¼ tsp ground black pepper

Dressing

  • 1 green apple (4 oz prepared, peeled and cored)
  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz sugar
  • 2 oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 oz mirin
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz water
  • ½ oz lemon juice
  • ½ oz soy sauce

Vegetables and Assembly

  • 7 oz jasmine rice
  • 42 oz water
  • 1 tsp salt
  • 3 ½ oz baby spinach
  • non-stick cooking spray
  • 4 large eggs cold
  • salt to season
  • 3 ½ oz white button mushrooms sliced (opcional)
  • 4 oz zucchini julienned
  • 4 oz carrots julienned
  • 1 - 2 green onions sliced in rounds, to garnish
  • toasted sesame seeds

Nutrição
por 1 portion
Energia
633 kcal / 2648 kJ
Proteína
39 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
64 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
1137 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas