Korean Beef Bowl

Korean Beef Bowl

4.5 54 avaliações
Preparação 35min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

Chili Soy Beef
  • flank steak cut into strips (¼ in.)
    16 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    1 oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Dressing
  • green apple (4 oz prepared, peeled and cored)
    1
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • sugar
    ½ oz
  • Korean chili paste (gochujang)
    2 oz
  • mirin
    1 oz
  • sesame oil
    1 oz
  • water
    2 oz
  • lemon juice
    ½ oz
  • soy sauce
    ½ oz
Vegetables and Assembly
  • jasmine rice
    7 oz
  • water
    42 oz
  • salt
    1 tsp
  • baby spinach
    3 ½ oz
  • non-stick cooking spray
  • large eggs cold
    4
  • salt to season
  • white button mushrooms (opcional) sliced
    3 ½ oz
  • zucchini julienned
    4 oz
  • carrots julienned
    4 oz
  • green onions sliced in rounds, to garnish
    1 - 2
  • toasted sesame seeds

Nutrição por 1 portion

Energia 633 kcal / 2648 kJ
Proteína 39 g
Gordura 24 g
Hidratos de carbono 64 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 1137 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...