Dispositivos e acessórios
Chicken velouté meal (TM6)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
brown onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668.5 mg
Proteína
21.6 g
Energia
2283.2 kJ /
545.7 kcal
Gordura
26.9 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
56.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Complete layered meals
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Homemade Custard
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Fruity dream
10min