Dispositivos e acessórios
Meatballs in tomato sauce (TM5)
Preparação 20min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
garlic clove1
-
lean beef mince300 g
-
lean pork mince300 g
-
breadcrumbs30 g
-
dried basil¼ tsp
-
dried sage¼ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Tomato sauce
-
olive oil20 g
-
garlic cloves cut into halves3
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
red wine50 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
tomato paste50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1595.1 mg
Proteína
41.2 g
Energia
1973.2 kJ /
469.8 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Pork san choy bau
25min
Bolognese sauce
40min
Butter chicken
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Quiche Lorraine
45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Buttercream icing
10min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Beef ragu
1h 25min
Chorizo and chicken pasta
50min
Classic meatloaf
1h 35min