Dispositivos e acessórios
Orange curry dressing
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
orange zest (1 cm x 3 cm)1 slice
-
shallots cut in halves30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.8 g
Energia
1947.8 kJ /
465.5 kcal
Gordura
50.3 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
3.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Salmon tartare
10min
Yoghurt dressing
5min
Grated Parmesan cheese
5min
Crème caramel (flan)
3h
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Vanilla sugar
72h
Hollandaise sauce
15min
Plum slice
1h 30min
Mayonnaise
5min
Guacamole
10min