Dispositivos e acessórios
Currywurst (sausages with curry ketchup)
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
oil10 g
-
pre-cooked sausages cut into slices (1 cm - see Tips)300 - 350 g
-
water50 g
-
tomato ketchup150 g
-
curry powder1 tsp
-
hot paprika¼ tsp
-
honey10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2230.7 mg
Proteína
31.9 g
Energia
2366.7 kJ /
563.5 kcal
Gordura
36.5 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed Seafood Feast
1h
Paella
1h
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nenhuma avaliação
Béchamel Sauce
Nenhuma avaliação
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nenhuma avaliação
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Rosemary and eschalot gravy
30min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20min
Currywurst Sauce
30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Sticky meatball subs
1h