Dispositivos e acessórios
Kashmiri garlic naan
Preparação 20min
Total 1h 50min
12 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
dried apricots40 g
-
lukewarm water plus extra for baking200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
baker's flour450 g
-
ground cumin1 tsp
-
nigella seeds (optional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil (see Tips)30 g
-
raw cashews50 g
-
lukewarm water
-
ghee (optional) (see Tips)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
195.1 mg
Proteína
5.9 g
Energia
1005.3 kJ /
239.3 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Naan bread
2 Std. 40 Min
Thai red curry paste
15 Min
Mint and peanut chutney
35 Min
Seekh kebabs
50 Min
Aloo tikki
55 Min
Onion bhaji
45 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Harissa
25 Min
Durban naan
1 Std. 45 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Roti
2 Std.
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min