
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water for soaking
- fresh bean sprouts to serve
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 388.5 kcal / 1631.7 kJ
- Proteína
- 30.6 g
- Gordura
- 25.1 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Fibra
- 3.1 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Sódio
- 1149.6 mg
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