Dispositivos e acessórios
Mantarlı Tuz
Preparação 5min
Total 10min
290 g
Ingredientes
-
kurutulmuş herhangi bir mantarkurutulmuş porcini mantarı60 g
-
tuz250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 g
Proteína
0.8 g
Energia
27 kJ /
6 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yaz Sofrası
22 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tempura Sebzeler
40min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Kabaca doğranmış lahana
10min
İnce rendelenmiş lahana
15min
Öğütülmüş baharatlar
5min
Doğranmış karışık taze otlar
10min
Mercimek Çorbası
45min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Nenhuma avaliação
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min