Dispositivos e acessórios
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
Preparação 15min
Total 50min
1 porce
Ingredientes
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje
-
400 - 500 gramů červené cibule, na klínky nebo plátky (1 cm)400 - 500 gramů cibule, žluté na klínky nebo plátky (1 cm)
-
30 gramů vody
-
2 špetky soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
428 mg
Proteína
5 g
Energia
1264 kJ /
302 kcal
Gordura
21 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cibule & spol.
13 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Strouhaný sýr
5min
Sekaná cibule
5min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Nenhuma avaliação
Restovaná šalotka (350 gramů)
Nenhuma avaliação
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20min
Restovaná cibule a česnek
20min
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20min
Restovaná cibule (300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min