Dispositivos e acessórios
Pineapple Tarts
Preparação 25min
Total 1h 30min
70 pieces
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
cinnamon stick1
Tart pastry
-
plain flour350 g
-
milk powder20 g
-
caster sugar20 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
egg yolks2
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
7.5 mg
Proteína
1 g
Energia
230 kJ /
55 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese New Year Festive Flavours
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Egg Tarts
50min
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2h