Dispositivos e acessórios
Tiger Shaped Pineapple Tarts
Preparação 20min
Total 1h 50min
35 pieces
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapples (Josaphine and Morris), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (3 cm)1500 g
-
sugar100 g
-
cinnamon stick1
Dough
-
lump sugar70 g
-
plain flour200 g
-
low protein flour (cake flour)200 g
-
full cream milk powder80 g
-
cornflour (starch)20 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg yolks2
-
natural vanilla extract½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
food colouring paste pink, red, yellow, green and black9 - 10 drops
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
175 mg
Proteína
2 g
Energia
595 kJ /
142 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pineapple tarts
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Homemade Soy Milk
35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mantou buns
1h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min