Dispositivos e acessórios
Egg Tarts
Preparação 5min
Total 50min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
icing sugar60 g
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract1 tsp
Filling
-
icing sugar120 g
-
water350 g
-
evaporated milk100 g
-
eggs A-sized5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
745 kJ /
178 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Killer Toast
2h
Wholemeal Mantou
1h
Homemade Pandan Kaya
55min