Dispositivos e acessórios
Meat stock paste
Preparação 20min
Total 45min
1 Complete recipe
Ingredientes
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete recipe
Energia
2754 kJ /
658 kcal
Proteína
59 g
Hidratos de carbono
14 g
Gordura
38 g
Fibra
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mayonnaise
5 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Pumpkin soup
35 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Boiled eggs
20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Fruit nectar
10 Min
Crab briks
35 Min