Dispositivos e acessórios
Cottage pie
Preparação 35min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Minced meat
-
butter plus extra for greasing30 g
-
onions cut in halves100 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
beef mince450 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
Madeira wine (opcional)1 tbsp
Mashed potatoes
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)900 g
-
milk360 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
butter plus extra for topping50 g
-
2 tbsp grated cheesebreadcrumbs2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32 g
Energia
3165 kJ /
755 kcal
Gordura
47 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lasagne bolognese
2h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Bolognese Sauce
1h 15min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Quick Thai chicken curry
40min
Cauliflower cheese
55min