Dispositivos e acessórios
Risotto with Broccolini
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste, plus extra to season½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock paste, (see Tip)vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
394 mg
Proteína
12 g
Energia
2025 kJ /
484 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min