Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
ou 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2025 kJ / 484 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 394 mg
Receitas alternativas
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pasta Primavera
50 min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Lemon Risotto
30 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min