Risotto with Broccolini
TM6 TM5

Risotto with Broccolini

4.4 (42 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt, divided, to taste
  • 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
  • 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
  • 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 29 oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
    ou 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • 4 oz toasted pine nuts, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2025 kJ / 484 kcal
Proteína
12 g
Hidratos de carbono
52 g
Gordura
26 g
Gordura saturada
8 g
Fibra
5 g
Sódio
394 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas