Dispositivos e acessórios
Risotto with Broccolini
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste, plus extra to season½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock paste, (see Tip)vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
394 mg
Proteína
12 g
Energia
2025 kJ /
484 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Mushroom Risotto
30min
Black Beans
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Pasta "alla Norma"
50min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Greek Rice
1h 20min
Risotto with Spinach and Peas
30min