
Dispositivos e acessórios
Risotto with Broccolini
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
484 kcal /
2025 kJ
Proteína
12 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
52 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
394 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos