Dispositivos e acessórios
Lemon Caper Potato Salad
Preparação 20min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
545.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Summer Flavors
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Layered Mexican Dip
25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Southwest Quinoa
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min