Dispositivos e acessórios
Lemon Caper Potato Salad
Preparação 20min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
545.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Summer Flavors
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Fish Tacos
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min