Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
ou 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2464 kJ / 589 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min