Dispositivos e acessórios
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcional)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
980.8 mg
Proteína
23.7 g
Energia
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
71.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Tomato and Feta Pasta
50min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Pumpkin Chili
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Risotto with Broccolini
35min
Lemon Pasta
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min