Dispositivos e acessórios
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
Preparação 25min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
-
veal shank bone in (approx. 4 pieces)40 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste1 oz
-
dry white wine4 oz
-
beef stock32 oz
-
edible dried lavender plus extra to garnish1 tsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground½ tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish1 ½ - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1722 mg
Proteína
76 g
Energia
2146 kJ /
513 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Borscht
25min
Cream of Crab Soup
45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Shrimp Cakes
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min