Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
TM6 TM5

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 (21 avaliações )

Ingredientes

  • 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
  • 1 tsp salt
  • 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 2 oz shallots, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 4 oz dry white wine
  • 32 oz beef stock
  • 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water

Nutrição
por 1 portion
Energia
2146 kJ / 513 kcal
Proteína
76 g
Hidratos de carbono
12 g
Gordura
14 g
Gordura saturada
3 g
Fibra
2 g
Sódio
1722 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas