Dispositivos e acessórios
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Preparação 5min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Energia
1898.5 kJ /
452 kcal
Gordura
40.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boiled pasta
20 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Browned beef mince
20 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Creamy potato mash
30 min
Turmeric Chicken Soup
50 min
Steamed rice
25 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Nasi Goreng Kampung
40 min