Dispositivos e acessórios
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
Preparação 5min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces30 g
-
thickened cream30 g
-
milk30 g
-
eggs (see Tips)6
-
salt plus extra to season2 pinches
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ground black pepper to season
-
fresh chives chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Energia
1898.5 kJ /
452 kcal
Gordura
40.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
All in one bowl bolognese
40min
Poached eggs with blade cover
30min
Spaghetti carbonara
35min
Steamed rice
25min
Boiled pasta
20min
Mexican scrambled eggs
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Poached eggs using blade cover
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
No fail mash potato
20min
Mashed potatoes for two
30min