Dispositivos e acessórios
Spaghetti alla carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
547.3 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Gordura
28.1 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
61.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raspberry and basil sangria
40 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Creamy potato mash
30 Min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Macaroni carbonara
30 Min
No fail mash potato
20 Min