Dispositivos e acessórios
Natural yoghurt (mixing bowl method)
Preparação 5min
Total 11h
16 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt (see Tips)110 g
-
full cream milk (see Tips)1800 g
-
caster sugar (optional)50 - 80 g
-
full cream milk powder (see Tips)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
63.3 mg
Proteína
5.8 g
Energia
551.3 kJ /
131.3 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Homemade Custard
15min
Lemon curd
20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Sweetened condensed milk
35min
Cooked mayonnaise
5min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Pot-set plain yoghurt
12h
Kewpie mayonnaise
10min
Carrot top pesto
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Fruity dream
10min