Dispositivos e acessórios
Torta caprese (flourless almond cake)
Preparação 20min
Total 2h
12 portions
Ingredientes
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
167.1 mg
Proteína
10.3 g
Energia
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Gordura
38.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
17.3 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Orange and almond cake
2h 20min
Hazelnut torte
3h 15min
Beetroot salad
10min
Honey crème caramels
25h 55min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Ginger bundt cake
1h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min