Dispositivos e acessórios
400-500 g ui karameliseren
Preparação 15min
Total 50min
1 portie
Ingredientes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
400 - 500 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)gele ui in kwarten of schijfjes (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
zout2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
428 mg
Proteína
5 g
Energia
1264 kJ /
302 kcal
Gordura
21 g
Fibra
8.1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Basis karamel
25min
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Karamelsaus
1h 30min