Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Karamelsaus
-
250
g suiker
ou 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 25.9 g
- Gordura saturada
- 15.3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 22.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Mini kerstboompjes
45 Min