Dispositivos e acessórios
Taart met karamel en vanille
Preparação 30min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingredientes
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
22.2 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
15.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dagelijks en creatief
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Gekookte pasta
20min
Slagroom
10min
Vloeibare karamel
25min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min