Taart met karamel en vanille

Taart met karamel en vanille

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 4h 30min
12 stuks

Ingredientes

Karamelsaus
  • suiker
    250 g
    250 g bruine suiker
  • room, min. 30% vet
    210 g
  • water
    1030 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • azijn
    1 el
Basis
  • bloem en iets meer om te bestrooien
    250 g
  • boter in stukken
    140 g
  • suiker
    100 g
  • ei
    1
  • bloem voor de vorm
  • bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
  • suiker
    50 g
  • vanillestokje enkel het merg
    1
  • room, 35% vet gekoeld
    300 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 22.2 mg
Proteína 3.9 g
Energia 1868.8 kJ / 446.5 kcal
Gordura 25.9 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 15.3 g
Hidratos de carbono 49.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...