Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Karamelsaus
-
250
g suiker
ou 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 25.9 g
- Gordura saturada
- 15.3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 22.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Banketbakkersroom
15 Min
Worteltaart
2 Std.
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Glazuur
5 min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Roomboterglazuur
5 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Nenhuma avaliação