Dispositivos e acessórios
Karamelsaus
Preparação 5min
Total 1h 30min
400 g
Ingredientes
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Proteína
5 g
Energia
8545 kJ /
2040 kcal
Gordura
111 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
256 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Caipirinha van mango
5min
400-500 g ui karameliseren
50min