Dispositivos e acessórios
Karamelsaus
Preparação 5min
Total 1h 30min
400 g
Ingredientes
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Proteína
5 g
Energia
8545 kJ /
2040 kcal
Gordura
111 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
256 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Brownies
50 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Lemon curd
20 min
Bechamelsaus
15 min
Karamel parfait
No ratings
Karamelpoeder
1 h
Basis karamel
25 min
Caramel vanille bourbon saus
No ratings
400-500 g ui karameliseren
50 min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 h
Vloeibare karamel
25 min
Banketbakkersroom
15 min