Dispositivos e acessórios
200 g ui karameliseren
Preparação 10min
Total 40min
1 portie
Ingredientes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
200 g rode ui, in kwarten of schijfjes (1 cm)gele ui in kwarten of schijfjes (1 cm)200 g
-
water20 g
-
zout2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
406 mg
Proteína
2 g
Energia
972 kJ /
232 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hoge Temperaturen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Basis karamel
25min
Koken van basmatirijst
35min
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
250 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui kleuren
25min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min