Dispositivos e acessórios
Pan-Fried Pork Buns
Preparação 15min
Total 1h 30min
20 pieces
Ingredientes
Meat Filling
-
ground pork14 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 ½ oz
Dough
-
water9 oz
-
sugar1 tbsp
-
active dry yeast1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the Buns
-
vegetable oil1 tbsp
-
water divided3 oz
-
sesame seed, black1 tsp
-
spring onions thinly chopped1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
230.9 mg
Proteína
6.2 g
Energia
679.3 kJ /
162.4 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
20.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Hawaiian Chicken Burger
50min
Peach Hand Pies
1h 50min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Salisbury Steak TV Dinner
1h