Dispositivos e acessórios
Beef Pot Pies
Preparação 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
rosemary1 sprig
-
sirloin steak trimmed, cubed (1 in.)25 oz
-
shallots halved6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)4 oz
-
celery sliced (½ in.)4 oz
-
butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
frozen peas thawed5 oz
Pastry Dough
-
all-purpose flour10 oz
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)4 oz
-
large eggs divided3
-
salt½ tsp
-
ice water2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
973 mg
Proteína
39 g
Energia
3067 kJ /
733 kcal
Gordura
41 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Cravings
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Chicken and Dumplings
45 Min
Macaroni and Cheese
35 Min
Biscuits
40 Min
Biscuits and Gravy
40 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min