Parmesan Risotto

Parmesan Risotto

4.6 109 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cubed (1 cm)
    45 g
  • onion quartered
    85 g
  • unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided
    45 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    285 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    700 g
  • stock cube vegetable or beef
    1
    1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 679 mg
Proteína 9 g
Energia 1900 kJ / 454 kcal
Gordura 19 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 8 g
Hidratos de carbono 60 g

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