Dispositivos e acessórios
Parmesan Risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed (1 cm)45 g
-
onion quartered85 g
-
unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided45 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)285 g
-
dry white wine (optional - If you don't want to use wine)60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, vegetable or beefstock cube vegetable or beef1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
679 mg
Proteína
9 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mushroom Risotto
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Lemon Risotto
30min
Tomatillo Salsa
20min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min