Dispositivos e acessórios
Lemon Risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
851 mg
Proteína
8 g
Energia
1933 kJ /
462 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simply PreClean
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gazpacho
1h 15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Caponata
50min
Mushroom Risotto
30min
Kalamata Tapenade
5min
Black Bean Dip
5min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min