Dispositivos e acessórios
Lemon Risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
851 mg
Proteína
8 g
Energia
1933 kJ /
462 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simply PreClean
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mushroom Risotto
30min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min