
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 ½ oz Parmesan cheese cubed (½ in.)
- 2 lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 3 oz onion quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 60 oz water divided
-
1
stock cube beef or vegetable
ou 1 heaping tsp stock paste beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt to taste
- fresh mint leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 462 kcal / 1933 kJ
- Proteína
- 8 g
- Gordura
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 61 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 851 mg
Receitas alternativas
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Dulce de Leche Ice Cream
12 Std.
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Pasta Fagioli Soup
40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min