Lemon Risotto

Lemon Risotto

4.2 59 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cubed (½ in.)
    1 ½ oz
  • lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    2
  • onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
    1 ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water divided
    60 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh mint leaves to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 462 kcal / 1933 kJ
Proteína 8 g
Gordura 19 g
Hidratos de carbono 61 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 8 g
Sódio 851 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...