Mousse z červeného ovoce

Mousse z červeného ovoce

4.9 16 avaliações
Preparação 20min
Total 5h
6 porcí

Ingredientes

  • 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
  • 50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
  • 300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
    300 gramů lesní směsi, mražené
  • 200 gramů cukru, krupice
  • 250 gramů tvarohu
    250 gramů sýru ricotta
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
  • mátové listy na ozdobu

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porce

Energia 342 kcal / 1432 kJ
Proteína 7 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 38 g
Fibra 1.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...