Dispositivos e acessórios
Sous-vide Honeyed Figs
Preparação 10min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
10 mg
Proteína
0 g
Energia
197 kJ /
47 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-Vide
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mint béarnaise
25min
Onion Skin Broth
1h 5min
Umami Paste
5min
Chili Jelly
1h 40min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Devilled Eggs
55min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Crab Cakes
1h 35min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min