Dispositivos e acessórios
Zoodles with Broccoli Pesto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1152 kJ /
274.3 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Loaded Potato Waffle
50min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Nenhuma avaliação
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Pumpkin Seed Pesto
10min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Walnut and spinach pesto
5min