Dispositivos e acessórios
Zoodles with Broccoli Pesto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1152 kJ /
274.3 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Lime and ginger dressing
30min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Pastrami
22h 30min
Potato Gratin
1h 10min