Dispositivos e acessórios
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
125.7 mg
Proteína
9.3 g
Energia
468.5 kJ /
111.6 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Steak tartare
10min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Mushroom cappuccino
25min
Tarte tatin
2h
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min