
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves crushed
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 111.6 kcal / 468.5 kJ
- Proteína
- 9.3 g
- Gordura
- 7.4 g
- Hidratos de carbono
- 1.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Sódio
- 125.7 mg
Receitas alternativas
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Mushroom cappuccino
25min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min