Dispositivos e acessórios
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Preparação 25min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
652.3 mg
Proteína
60.9 g
Energia
1476 kJ /
351.4 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Steak
1h 30min
Browned beef cubes (well done)
15min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min