Dispositivos e acessórios
Vegetable liquid stock (TM6)
Preparação 15min
Total 3h 15min
1555 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1555 g
Sódio
5592.4 mg
Proteína
18.7 g
Energia
1584 kJ /
378.6 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
21.1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
77.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salsa verde
5min
Berry curd
15min
Wholegrain mustard
120h
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Lemon Caper Aioli
10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Mirepoix
15min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Japanese-style dressing
5min
Basic vegetable stock
1h