Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 4.3 g
- Gordura
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 70 mg
Receitas alternativas
Sautéed prawns
15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min